Geslacht
Leeftijd
Grootte
166
Category

Sterrehof’s Ushi heeft een indrukwekkende staat van dienst in de Grand Prix's en Nations Cups onder Julia Houtzager-Kayser. Haar afstamming voegt nog meer glans toe aan haar prestaties, aangezien ze een kleindochter is van de befaamde Grand Prix-merrie Narcotique de Muze II, bereden door Eric Lamaze. De invloed van Narcotique de Muze II is overduidelijk, gezien haar nakomelingen zoals Boyante de Muze, Sea Coast Ferly, Giovani de la Pomme en Querlybet Hero, allemaal Grand Prix-paarden die hun sporen hebben verdiend in de springsport.

Narcotique de Muze II heeft ook een indrukwekkende lijst kleinkinderen voortgebracht, waaronder Vagabond de la Pomme, Aqui de Muze HDC, Felini de la Pomme, Heroine de Muze, Go Easy de Muze, Hocus Pocus de Muze en Iceman de Muze, stuk voor stuk naamgevende ruiters in de internationale springarena.

De nakomelingen van Ushi bewijzen haar potentieel als topvererver, met de oudste nakomeling Goliath S die zich al heeft weten te classificeren op 1.45m-niveau, en als grootmoeder van de 1.45m-geklasseerde Kynan S.

De toevoeging van de Olympische hengst Cornet du Lys aan deze al indrukwekkende stam, versterkt alleen maar de verwachtingen. Zijn oudste nakomelingen schitteren al op 1.55/1.60m-niveau, waardoor de combinatie van Ushi en Cornet du Lys veelbelovend is voor de toekomst van de springsport.

 

Emerald x Clinton

€ 0,00
€ 0,00 incl btw

#replace title#